SAVEA Booking

 

DITT KOMPLETTA SMARTA SYSTEM

Även om du är dataanalfabet och ointresserad kommer du med lätthet kunna lägga upp dina egna resor!

 
 

 

DIN EGEN HEMSIDA MED BILJETTBOKNING
Du får en helt ny hemsida där du kan välja din gamla layout eller en helt ny, fräsch design. Vi pekar om din nuvarande domän till våra servrar. Lägg upp dina evenemangsresor och ta betalt innan eller under resan med kort, direktbank, faktura eller WyWallet. Kunden kan boka själv och logga in för att se sina bokningar.
Det är enkelt att lägga till och redigera texter, bilder och banners.

 

PERSONAL- & FORDONSPLANERING
I programmet planerar du in både personal och fordon till dina turer. Ta enkelt ut underlag för lönehantering, samt ha koll på vilket fordon som ska användas när.

 

OFFERERA + FAKTURERA
Skicka offert på din beställningstrafik, när väl genomförd kan du omvandla offerten till en faktura med ett enkelt knapptryck. SAVEA Booking är ett komplett affärssystem (OLF) och levererar kompletta SIE-filer för din bokföring.

 

OMBORD MED iPad & APP

Skanna / visera biljetter och ta betalt med kort, faktura eller WyWallet. Kortbetalning sker genom samarbete med iZettle och fakturaköp med SveaWebPay Faktura. Registrera dig hos iZettle nu och få en iZettle Kortläsare Pro till halva priset (395 kr exkl. Moms). Passagerarlistan uppdateras i realtid så att du hela tiden får med alla bokningar även de som tillkommer under färd. Här visas även om kunden har köpt exempelvis en “fika” till sin bokning, eller ska med anslutande linje.

 

DIREKT I MOBILEN
Kunden får sin biljett som SMS/MMS och / eller e-post som sedan är enkel för chauffören att skanna med sin iPad. Även om kunden saknar sin biljett så är det lätt för chauffören att hitta kunden med både namn och bokningsnummer i iPad appen.