Om SAVEA


Vi på SAVEA

Nytt bokningsverktyg för både fasta turer och evenemangsresor!

BaraBuss är en demonstration av SAVEA Booking. Var så god och testa! Avgångarna är bara på låtsas. Inga pengar dras från ditt konto när du bokar.

Vi är alltså inte något riktigt bussbolag. Men vi hoppas att ni som driver riktiga bussbolag gillar det ni ser och vill bli våra kunder!

  • Helt webbaserat – ingen programinstallation krävs
  • Bokningssystemet levereras med en hemsida anpassad för er grafiska profil
  • Chaufförer kan boka direkt från bussen via surfplatta
  • Skapa merförsäljning genom att erbjuda tillval, t ex fikapåse
  • Justerar enkelt biljettpriser från dag till dag
  • Hanterar kortbetalning* både via webb och telefon, faktura och kontantbetalning
  • Lätt att administrera avgångar och bokningar
  • Skapa både reguljära resor och evenemangsresor

 

SAVEA Booking är ett utmärkt verktyg för dig som vill hantera dina resenärers bokningar på Internet. Det är i grund och botten ett affärssystem med betalväxel och orderhantering, så du kan lita på att allt går rätt till bakom kulisserna, och att du får ett attraktivt och användbart system, både för besökarna på din webbplats och för dig själv att administrera. Och tack vare den sökmotoranpassade strukturen kommer kunder lätt att hitta till just din bokningssida.

SAVEA Booking är en utbyggnad av SAVEAs affärssystem som är utformad för att spara tid och pengar för dig som bedriver bokningsbar kollektivtrafik. Genom systemets administrationsidor lägger du upp hållplatser, turer och avgångar, resenärskategorier med mera. Du kan hantera bokningar och avbokningar, skicka ut interna meddelanden och se utförlig statistik på dina affärer, allt i ett rustikt och användbart gränssnitt. Det är även byggt för att dina chaufförer ska kunna föra in nya resenärer snabbt och enkelt under resan, samt markera vilka av de bokade passagerarna som inte dök upp, så att du alltid har full koll på händelseflöden inom företaget.

Vår betalportal är länken mellan dig som säljare och dina kunders bank. Med hjälp av våra avtalspartners får du tillgång till de mest efterfrågade betalsätten. Med SAVEAs betalväxelfunktion säkerställer du också att transaktionerna följer de regler och funktioner som måste följas.

Kontakta SAVEA redan i dag för en personlig demonstration! Alternativt besök vår hemsida www.savea.se för mer information.

Vår låtsas-turlista

Här på BaraBuss låtsas vi alltså bedriva linjetrafik på sträckorna Stockholm-Mjölby, Örebro-Kalmar och Göteborg-Karlstad. Det går att byta mellan de förstnämnda linjerna i Norrköping.